Categories
Internet

Amatőr keresőoptimalizálás

Mi van akkor, ha meg akarjuk mutatni a világnak, hogy bár nem vagyunk internet marketinges, keresőoptimalizálásra szakosodott egyének, mégis képesek vagyunk cégünket, weboldalunkat sikerre vinni e módszerrel? Azt gondoljuk meg tudjuk szerezni a szaktudást önképző módszerrel, hiszen számos példa van rá, hogy mások is így tettek.

Csakhogy van egy kis gond. A tudás megszerzéséhez, elsajátításához idő kell, a minőségi tudáshoz több idő, a mély, gyakorlatias tudáshoz tapasztalat és még több idő. Így működik a világ, így működnek az emberek.

Döntsük tehát el, hogy mire szánjuk az időnket, mivel szeretnénk foglalkozni, mert tény és való, hogy különböző területeken szerezhetünk ugyan ismereteket, de igazán jók csak egy területen lehetünk, nincs értelme több felé alulteljesíteni.

Ilyen például a jó tanár esete, aki egy életen át képezi magát, felkészült, a szakmáját elhívatásának érzi, így képes átadni diákjainak a tudást oly módon, ahogy más területen tevékenykedő ember nem tudná. Az ilyen tanár bizonyára szereti a szakmáját és meg is tudja szerettetni másokkal is, persze, ha az egyén hajlamos erre.

Nyugodtan dönthetünk úgy tehát, hogy beleássuk magunk a keresőoptimalizálás rejtelmeibe, kitanulhatjuk és közben rá is jöhetünk arra, hogy szeretjük, értjük és a jövőben ezzel keresnénk a kenyerünk, vagy maradunk a régi szakmánknál, ami miatt céget alapítottunk, és weboldalt üzemeltetünk.

Aki nem kockáztató típus, vagy aki az idejét számára fontos, hasznos dolgokra tölti, az inkább bízza profi szakemberre weboldala keresőoptimalizálását, így nyugodt lehet és a siker sem marad el.

A döntés mindig a miénk, viszont nem baj a nyitottság más területek felé, hátha találunk olyant, amibe jobban beleillünk, hiszen annyira különbözőek vagyunk és ez így jó, így sokoldalú, érdekes, izgalmas a világ.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük