Categories
Vállalkozás

Oszd be az időd ezzel az okos naptárral: A WeekCal ideális megoldás elfoglalt embereknek

Ha szeretnéd rendbe tenni a határidőnaplódat, a WeekCal segíthet. Többféle áttekintést is nyújt a napirendedről, beépített emlékeztetőkkel figyelmeztet, hogy ne felejts el semmit, és interaktív módokon segít abban, hogy mindig képben legyél.

A WeekCal nagyjából minden naptárplatformhoz kapcsolódik, szóval szinkronizálhatod az iPhone-od, iPaded és a Mac géped is.

Személyes érdeklődésednek megfelelően okosnaptárakat is hozzáadhatsz az alkalmazásban található naptár áruházból is, ahol mindenhez találsz naptárakat a tartózkodási helynek megfelelően: például sporteseményekhez, a történelem érdekes dátumaihoz kapcsolódóan.
Nagyon elfoglalt vagy? Vedd át a határidőnaplód irányítását a WeekCal segítségével.

Az alkalmazás számos funkciót tartalmaz a hozzáértő felhasználók számára, mint például a találkozók tömeges szerkesztése – ez különösen hasznos lehet, ha át kell szervezni a túlzsúfolt beosztást –, csatolhatsz névjegyeket és dokumentumokat az eseményekhez, így könnyen felidézheted őket.

Az egész élmény testreszabható, így nagyon egyszerű mindent pont úgy beállítani, ahogy csak szeretnéd.

Ez az alkalmazás nagyszerű lehetőségeket kínál az eseménydús munkanapok, és a társasági vagy családi élet megszervezéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük