Categories
Termék

Mitől függ, hogy mennyibe kerül a műfű?

Több olyan terület is van bel- és kültéren is, ahol jobb a műfű mellett dönteni, mintha a valódi gyep ültetése mellett döntenének a lakástulajdonosok.

Többek között befolyásolhatja a döntésünket, hogy milyen környezeti feltételek vannak az adott helyen, ahogy az is fontos szempont, hogy pl a kertrész, ahova kerülni fog mennyire kihasznált. Medence mellé mondjuk nem érdemes igazi füvet tenni, mely felázik, sáros lesz, kikopik, tönkremegy a sok víztől.

Ezeken a platformokon érdemesebb a műfű mellett dönteni, de a műfűből sem mindegy, hogy milyen típust választunk és hogy milyen műfű árakból válogatunk. Vannak itt is magasabb és alacsonyabb kategóriás műfüvek, s bár mindegyik típus eszméletlen tartós, de azért vannak esztétikai különbözőségek.

A műfű árak sok dologtól függnek, mondjuk attól is, hogy az adott termék milyen szélösszeállításból készült. A műfű árak között a legalacsonyabbak azok a basic műfüvek, melyeken nagyon látszik, hogy nem igaziak. Ezek többnyire elég élénk színűek, a fűszálak mind tökéletesen egyformák szín, hossz és alak szempontjából.

Ezzel elrétően van a piacon egy közepes műfű ár is, amibe olyan termékek tartoznak, melyek jóval élethűbbek, számos külünféle szín keveredik egy gyeptéglán, különböző szálhosszúságok keverednek egy kockán. A legmagasabb műfű árak nem a lakossági füveket tartalmazzák, hanem inkább azokat a gyeptípusokat, amik a sportpályákon láthatóak.

A normál műfű típusok sem rossz minőségűek ettől függetlenül, az átlag az, hogy kb 10 évet kibírnak a műfüvek gyönyörű állapotban, így ár érték arányban abszolút kifizetődő műfűbe fektetni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük