Categories
Gazdaság

Magyar Falu Program – A Faberland Kft. bemutatkozása

Szeretnénk szívből gratulálni, amennyiben településük elnyerte az idei Magyar Falu Program pályázati kiírását! A Faberland Kft. minden kis és nagy befektetést üdvözöl, ami a magyarországi települések megjelenését, fejlődését hivatott szolgálni.

A sikeres pályázást követően szeretnénk településének szíves figyelmébe ajánlani a szolgálatunkat, ami által a Magyar Falu Program “Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése” alprogramjának kivitelezésében tudunk segíteni.

A Faberland cég 2010-ben még tulajdonképpen egy garázsból indult magyar játszótéri eszköz tervező és gyártó cégként, és ehhez képest ma már kiterjedt tevékenységi körrel működő kkv-ként üzemel Pécelen 24 fős csapatával. Az eltelt idő során különböző játszóterek, fitnesz parkok, kutyafuttatók, gördeszkapályák és egyéb kültéri terület kialakításában vállaltunk aktívan szerepet határon innen és túl, így méltán hirdetjük, hogy világraszóló magyar játékokat forgalmazunk.

Kollégáinkkal elkötelezettek vagyunk a kiemelkedő minőség és a versenyképes szolgáltatás mellett, amelyet minden megbízónk felé azonos mértékben tanúsítunk. A Magyar Falu Programnak a keretében már rendszeresen segítünk a különböző pályázatok benyújtásában, a tervezésben és a kivitelezésben egyaránt.

Fontos számunkra a magyarlakta települések sorsa, és felelősségünknek érezzük azt, hogy a Magyar Falu Program által fejlesztésre kapott pénzeket megfelelő minőségű eszközökbe fektessék be, amelyek által a fiatalabb generáció megmaradását támogatják az egyes helységekben. Különböző köztéri fém játszótéri eszközeinket úgy tervezzük meg, hogy ellenálljanak az időjárás és a gyakori igénybevétel kihívásainak, és nagyszerű szórakozást nyújtsanak a kicsiknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük