Categories
Otthon

Esztétikus irodák roló segítségével

Rolókat egyre több irodahelyiségben használnak annak praktikussága miatt. Könnyebben kezelhető, mint egy alumínium redőny, árban rendkívül pénztárcabarát és nem utolsósorban rendkívül esztétikus megjelenésű.

Egy szaküzletben bent járva vagy az online kínálatot böngészve az első, ami feltűnik, a valóságos színkavalkád, ami rolóból a rendelkezésre áll. Így az iroda akár klasszikus, akár modern berendezéssel rendelkezik, könnyű hozzá színben illeszkedő rolót találni. Ahol a világos színek dominálnak, oda a fehér, ekrü vagy akár tejeskávé szín is jó választás lehet, de ha kicsit komolyabb, vagy mély színekkel rendelkező a helyiség, akkor sötétbarna árnyalatokat, vagy akár grafitszürkét, feketét is választhatunk.

Vannak irodák, melyek modernséget, vidámságot képviselnek, ide a terrakotta színek illenek a legjobban, a tégla gyönyörű árnyalat ilyen helyre. Sikerét annak is köszönheti, hogy rendkívül könnyen felszerelhető, szakember segítségét sem kell igénybe vennünk és a legtöbb roló rögzítése még fúrást sem igényel. Anyaga esztétikus textília, mely egy feszítődamillal vagy tépőzárral szépen rásimul az ablakszerkezetre, így még nyitott állapotú ablaknál sem engedi át a napfényt, nem lebeg és csapódik hozzá a kerethez szeles idő esetén, így egyszerre oldhatjuk meg az árnyékolást és a szellőztetést mellette.

Tetőtéri irodáknál a mennyezeti ablakok árnyékolásához az egyik legpraktikusabb megoldást nyújtja, hiszen akár a keret mellett akár a falhoz is rögzíthető, így felülről se válik zavaróvá az onnan betűző nap. S nem elhanyagolható módon a roló rendkívül kedvező áron beszerezhető, így evvel a termékkel semmiképp sem nyúlhatunk mellé.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük