Categories
Otthon

A Grassland csapata segít a műfű választásban

A Grassland vállalkozás hazánkban az egyik kiemelkedő szereplő a műfű területén és sok olyan kérdésre tudnak javaslatokat mondani, ami a szintetikus gyep kezelésével kapcsolatos. Ezt két kategóriára lehetne bontani: mit ne tegyünk és mit ajánlott tenni, ha műfűvel borítottuk le az udvarunkat vagy ha ezt tervezzük a közel jövőben.

A műfűről azt kell tudni, hogy egy professzionálisan legyártott találmány, amely hosszú ideig megőrzi minőségét és nem igényel jelentős gondozást. Nem javasolt letakarni ponyvával esőzés idején, hiszen gondosan elvezeti a vizet, így nem kell attól tartani, hogy az eső ártani fog neki. A grillezés sem ajánlott rajta vagy a közelében, az esetlegesen elszálló parazsak miatt. Az üvegasztalok használata veszélyes lehet, hiszen egy törés esetén nehéz lesz a szilánkokat teljesen kiszedni a műfűből és később ebből adódhatnak kellemetlenségek. Végül pedig a tiltó listát azzal zárnánk, hogy a tűzijátékot sem érdemes róla begyújtani, ami nem annyira magától érthetődő, mint gondolnánk.

Amit viszont nagyon javasolt megtenni a műfű telepítés előtt, hogy ellenőrizni kell a fényvisszaverő felületeket, amelyek erős napfény esetében, kárt okoznak a napsugaraival a gyepben. Egyszer egy hónapban érdemes egy kis locsolással portalanítani és letisztítani a rákerülő darabkáktól. Néhány havonta pedig egy alaposabb takarítás is használ neki, hogy letisztuljon a baktériumoktól és felfrissüljön az illata.

Erre a néhány szempontra érdemes figyelni és ha valaki termékinformációt vagy további válaszokat keres, vegye fel a kapcsolatot a Grassland segítőkész csapatával.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük